Zapečený filet z tresky na slanině

Suroviny

filátka tresky
600 g
česnek
4 stroužky
slanina
100 g
kmín
0,5 KL
voda
150 ml
sůl
mletý bílý pepř
petrželová nať na ozdobu
citron
plátky

Postup přípravy:

1. Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme s trochou soli a rybí filety směsí česneku a soli potřeme.

2. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, trochu jich dáme na dno zapékací misky, potom na ně naskládáme česnekem potřené filety, posypeme zbytkem slaniny, pepřem a kmínem.

3. Připravené filetyv zapékací misce podlijeme trochou vody a dáme do trouby předehřáté na 180 °C, kde za občasného podlití pečeme asi 20 – 25 minut.

4. Hotové upečené maso podle chuti dosolíme, ozdobíme jemně nasekanou petrželovou natí a plátkem citrónu a podáváme s vařenými bramborami.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.1.2011 3:58| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist