Treska na másle s česnekem

Suroviny

filé z tresky
800 g
hladké mouky
1 PL
másla
2 PL
oleje
2 PL
česneku
3 stroužky
sůl, pepř

Postup přípravy:

Filé z tresky osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2015 9:03

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist