Treska na másle s bylinkami

Suroviny

tresky
500 g
másla
1 PL
bylinkové máslo (koření v sáčku)
vařené brambory

Postup přípravy:

Tresku necháme rozmrazit (pokud je mražená). Na pánvi rozpustíme máslo a vložíme tresku, kterou jemně posypeme bylinkovým, máslem. Pokud nevaříme přímo pro dítka, můžeme si ji i osolit, popř. přidat česnek. Vše necháme pěkně prohřát. Malounko podlijeme vodou a ještě necháme pustit šťávičku. Podáváme s vařeným bramborem, který poléváme vzniklou šťávou. Velmi vhodné pro dětičky, jen stačí přidat vodu a rozmixovat. Místo tresky můžeme samozřejmě použít i filé.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist