Steak z tuňáka se zeleninou

Suroviny

steak z tuňáka
4 ks
drcený bílý pepř
1 ČL
citrón
1 ks
olivový olej
2 PL
asijská zeleninová směs
400 g
škrobová moučka
1 ČL
zeleninový vývar
100 ml
mořská sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Na větší pánev nasypte zeleninu, trošku ji podlijte a asi 4-5 minut poduste. V zeleninovém vývaru rozmíchejte škrobovou moučku s citronovou šťávou, solí a pepřem, nalijte na zeleninu a promíchejte. Vařte do zhoustnutí a odstavte. Steaky z ryby posypte pepřem, potřete olejem a rychle opečte z obou stran na olejem potřené pánvi, pak je podle chuti osolte. Zeleninu rozdělte na talíře a přidejte maso. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo dušená rýže.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.10.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist