Smažený kapr s bramborovým salátem

Suroviny

nakrájené filé z kapra
1 kg
hrubá mouka
50 g
vejce
3 ks
mléko
trochu
strouhanka
200 g
sůl, bílý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Porce ryby osolíme, opepříme a necháme asi 1 hodinu ležet. Rybu osušíme, obalíme v mouce, pak ve vejcích rozšlehaných s trochou mléka, vhodíme do strouhanky a usmažíme na oleji do světle hněda. Osmažené kusy kapra ihned pokládáme na savý papír, aby se odstranil přebytečný tuk. Podáváme s bramborovým salátem.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.12.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist