Rybí ražniči se slaninou

Suroviny

losos bez kostí a kůže
250 g
tuňák
250 g
citrónová šťáva
1 PL
černý pepř
10 kuliček
sezamové semínko
1 ČL
bobkový list
1 ks
nové koření
3 zrnka
olivový olej
40 g
citrón
1 ks
slanina
50 g
mořská sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Rybí maso nakrájejte na kostky. V hmoždíři rozdrťte pepř, zrnka nového koření a bobkový list. Směs koření nasypte na maso, přidejte sezamová semínka, zalijte olejem a citrónovou šťávou, lehce osolte, promíchejte a nechte půl hodiny rozležet. Maso napíchejte střídavě s kousky citronu a na kousky nakrájenou slaninou na grilovací jehly. Opečte je zvolna ze všech stran na grilu. Podávejte s dušenou či grilovanou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.3.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist