Rybí guláš s česnekem a celerem

Suroviny

rybí maso (nejlépe kapří)
800 g
cibule
1 ks
sladká paprika
1 KL
olej
menší celer
1/4 ks
česnek
2 stroužky
zeleninový či rybí vývar
1 l
strouhaná chlebová kůrka
2 PL
sůl
pepř

Postup přípravy:

1. Rybu zbavíme kůže a důkladně vykostíme.

2. Na oleji osmažíme na kostičky pokrájenou cibuli, poté přidáme nahrubo nastrouhaný celer a petržel, na kostičky pokrájenou mrkev, promícháme a zaprášíme mletou paprikou.

3. Směs zalijeme vývarem a vaříme asi 20 minut.

4. Po této době základ guláše zahustíme strouhanou chlebovou kůrkou, promícháme a přidáme připravené rybí maso, prolisovaný česnek, společně povaříme asi 15 minut a dochutíme solí a pepřem.

5. Rybí guláš podáváme s chlebem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.1.2011 2:19| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist