Kebaby s lososem a mangem

Suroviny

čerstvý losos
400 g
citrón
2 ks
mango
1 ks
bobkový list
1 ks
med
3 PL
citrónová šťáva
3 PL
rozpuštěné máslo
3 PL
prolisovaný česnek
2 stroužky
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Lososa a oloupané mango nakrájejte na kostky, dobře omyté citróny nakrájejte na osminky. Na špejle napíchejte střídavě kostky masa, manga a dílky citrónu. Proložte je bobkovým listem. Smíchejte máslo s medem, česnekem, citrónovou šťávou, podrceným bobkovým listem, solí a pepřem. Připravené špejle potřete marinádou a nechte chvíli rozležet. Pak je opékejte ze všech stran na grilu a potírejte zbylou marinádou nebo upečte potřené marinádou na plechu vyloženém pečícím papírem v předehřáté troubě. Podávejte s pečivem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.6.2021 4:01| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist