Kapří podkůvky s parmezánem

Suroviny

podkůvka z kapra
8 ks
vejce
2 ks
solamyl
2 PL
parmezán
40 g
citrón
dle chuti
sůl
dle chuti
tuk na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Porce ryby zakápněte citrónem a nechte rozležet. Ryby osušte a osolte. Z bílků ušlehejte sníh, vmíchejte do něj žloutky, solamyl a jemně nastrouhaný sýr. Porce ryb obalte v těstíčku a zvolna usmažte na oleji na pánvi. Podávejte s bramborovým salátem, se smaženými bramborovými hranolky či jinak upravenými bramborami.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.12.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist