Dušení sledi s pórkem a petrželkou

Suroviny

sledi
4 ks
sůl
citrónová šťáva
olej
pórek
zeleninový vývar
máslo
3 PL
petrželka

Postup přípravy:

1. Očištěné a omyté sledě vykostíme, osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a odložíme na chladné místo nebo do chladničky na 1 až 2 hodiny.

2. Na rozehřátém oleji zpěníme na kolečka nakrájené očištěné pórky, přidáme odleželé porce sleďů, podlijeme trochou zeleninového vývaru a pod pokličkou na mírném ohni dusíme doměkka.

3. Hotové rybí maso pokapeme rozpuštěným máslem, posypeme drobné nasekanou zelenou petrželovou natí a podáváme s bramborami.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.11.2010 12:02| autor: Lucie Elen

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist