Zmrzlina z jablek

Suroviny

oloupaná jablka bez jádřinců
3 ks
skořice
20 g
cukr
100 g
citrónová šťáva
2 KL

Postup přípravy:

Oloupaná jablka nastrouháme nebo nakrájíme na malé kousky a vaříme tak dlouho, až vznikne kaše. Ještě za varu přidáme cukr. Směs necháme zchladnout a přidáme skořici. 

Pokud jsou jablka hodně sladká, můžeme přidat trochu citrónové šťávy, ale jen velmi málo. Necháme zmrznout.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.8.2011 8:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist