Žloutkový dezert se šlehačkou

Suroviny

žloutek
1 ks
moučkový cukr
3 dkg
šlehačka
dle chuti

Postup přípravy:

Žloutek s cukrem třeme asi 20 minut do lehké pěny. Máslem dobře vymazané formy rakviček naplníme do poloviny žloutkovou směsí. Pro lepší vyndání rakviček z formy je dobré je posypat trochou mouky. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. Potom je opatrně vyklopíme a přidáme šlehačku.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 11:04| autor: Beruska2412

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist