Zelný pekáč

Suroviny

kysaného zelí
500 g
menší hlávka čerstvého zelí
1 ks
mletého vepřového masa
500 g
brambor
3/4 kg
cibule
2 ks
eidamu
150 g
sůl, pepř
grilovací koření
olej

Postup přípravy:

Zelí nakrájíme na nudličky a promícháme s kysaným zelím (bez nálevu) a nadrobno nakrájenou cibulí. Vložíme do vymaštěného pekáče. Na vrstvu zelí rozložíme vrstvu okořeněného mletého masa (sůl, pepř, grilovací koření podle chuti) a navrch na plátky nakrájené syrové brambory, které osolíme. Pečeme v troubě přikryté (pokud nemáme víko na pekáč, použijeme alobal), těsně před dokončením zasypeme strouhaným sýrem a odkryté zapečeme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.5.2013 4:05| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist