Zelí s haluškami a slaninou

Suroviny

hlávkové zelí (půlka většího nebo malá hlavička)
1/2 ks
anglická slanina
sůl,pepř,kmín
malinko sádla
uvařené nudle nebo halušky

Postup přípravy:

Hlávkové zelí (půlka většího nebo malá hlavička)
Anglická slanina
Sůl,pepř,kmín
Malinko sádla
Uvařené nudle nebo halušky

Hlávkové zelí pokrájím na nudličky, zbavím ho tvrdých silných prostředků. Na špetce sádla osmahnu pokrájenou na nudličky anglickou. Na to přidám pokrájené zelí. Kmín dle chuti. Nepodlívám ničím, jen nechám takto dusit. A každou chvilku promíchám. Je to hotové, když je zelí měkké. Jak kdo má rád. A smíchám s uvařenými těstovinami případně uvařenými haluškami.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.3.2011 7:51| autor: andrea81

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist