Zeleninový salát s majolkou

Suroviny

ředvičky
500 g
vařejná vejce
2 ks
krájená šunka
80 g
cibule
1 ks
majonéza
120 g
bílý mletý pepř
špetka
petrželová nať
na ozdobení

Postup přípravy:

Ředkvičky omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na plátky. Cibulku nakrájíme najemno, šunku a vařené vejce pokrájíme na kousky, přidáme majonézu, zlehka promícháme, ochutíme a hotové ozdobíme například sekanou petrželkou.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.1.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist