Zeleninový salát s fazolemi

Suroviny

bílé fazole
400 g
mrkev
200 g
celer
300 g
cibule
100 g
sladkokyselé okurky
200 g
majonéza
200 g
sůl, pepř, citron, cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Den předem namočené fazole uvaříme, před dovařením osolíme. Scedíme a necháme prochladnout, pak do nich přimícháme vařenou zeleninu nakrájenou na nudličky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a okurky. Všes pojíme majonézou, kterou jsme ochutili solí, pepřem, cukrem a trochou citrónové šťávy. Podáváme k pečenému nebo vařenému uzenému masu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.1.2013 4:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist