Zeleninový nákyp s vejci

Suroviny

vejce
6 ks
brambor
300 g
mrkev
3 ks
petržel
2 ks
celer
1 ks
cibule
2 ks
olej
2 PL
mléko
1 dcl
pepř
sůl
pažitka
bazalka

Postup přípravy:

Oloupané brambory, mrkev, petržel, celer a cibuli nakrájíme na malé kousky a na rozpáleném oleji zprudka orestujeme a ochutíme kořením. Orestovanou zeleninu přendáme do olejem vymazané formy. Rozšleháme vejce s mlékem a pažitkou nebo petrželkou a zalijeme zeleninu. V předehřáté troubě pečeme na 180 stupňů asi 40 minut.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2011 2:19| autor: catberry

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist