Guláš se zeleninou a knedlíčky

Suroviny

tučnější mleté vepřové maso
400 g
kysané zelí
200 g
polévková zelenina
500 g
rajčata
2 ks
zelená paprika
2 ks
cibule
1 ks
vejce
1 ks
citrónová šťáva
2 PL
vařená rýže
100 g
sádlo
dle potřeby
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Kysané zelí překrájíme a uvaříme spolu se zeleninou v osolené vodě do měkka. Vývar přecedíme do jiného hrnce a uvaříme v něm masové knedlíčky: mleté maso smícháme s vařenou rýží, vejcem a cibulkou osmaženou na sádle. Knedlíčky vaříme 10 minut, pak přidáme oloupaná rozkrájená rajčata, na proužky nakrájené papriky a předem uvařenou zeleninu. Ještě chvíli povaříme, dochutíme citrónovou šťávou a případně dosolíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.1.2018 2:01| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist