Zeleninový frutamín s parmezánem

Suroviny

rajče
400 g
masitá červená paprika
2 ks
zelená špičatá paprika
2 ks
řapíkatý celer
2 stonky
cibule
1 ks
česnek
1-2 stroužky
bílý toastový chléb
2 plátky
citrón
1 ks
olivový olej
2 PL
čerstvý tymián
1 větvička
worcesterská omáčka
2 kapky
minerální voda bez příchuti
250 ml
parmezán (hoblinky)
2 PL
mořská sůl
dle chuti
čerstvě mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu očistěte, omyjte, nakrájejte na menší kousky a vložte do mixéru. Zalijte minerálkou, olejem a citrónovou šťávou, přidejte tymián, sůl, pepř, worcesterskou omáčku, plátky toastového chleba bez kůrky a vše rozmixujte dohladka. Podávejte posypané hoblinkami parmezánu s opečeným toastovým chlebem potřeným česnekem. Ozdobit můžete celerovou či petrželovou natí.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist