Zeleninové rizoto

Suroviny

vícebarevné rýže
250-300 g
oleje
3-4 PL
cibule
1 ks
kukuřice
1 šálek
hrášku
1 šálek
fazolek
1 šálek
mrkve
1 ks
sypkého zeleninového bujonu
1 ČL
cukety
150 g
brokolice
200 g
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Propláchněte 250 – 300 g vícebarevné rýže a nechte ji odkapat. V kastrolu rozehřejte 3 – 4 lžíce oleje, přidejte nakrájenou cibuli zpěňte ji a vmíchejte rýži. Lehce ji opečte, přidejte šálek kukuřice, hrášku, fazolek (mražené, předem povolené) a nakrájené mrkve. Zalijte vodou, přidejte lžičku sypkého zeleninového bujónu. Zakryjte poklicí a zvolna duste, až je rýže téměř měkká. Pak vmíchejte 150 g nakrájené cukety, 200 g na růžičky rozebrané brokolice a dál vařte, až je rýže a zelenina měkká.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.9.2016 10:56| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist