Zeleninové rizolety s bylinkovým máslem

Suroviny

mléko
500 ml
hladká mouka
200 g
vejce
2 ks
olej
sůl
mražená císařská zelenina
balíček
máslo
bylinkové máslo (koření v sáčku)
jíška v granulích
strouhanka
vejce, mouka, mléko
na obalení

Postup přípravy:

Uděláme si palačinky. V misce smícháme rozmraženou zeleninu, máslo, koření a trochu granulek jíšky… Směsí plníme omelety do středu a zabalíme do balíčku. Upevníme párátkem. Z mléka, mouky, vejce uděláme tužší těstíčko, ve kterém namáčíme balíčky a obalíme ve strouhance. Smažíme v dostatečném množství rozpáleného oleje.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2011 6:08| autor: Zituska

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist