Želatinové bábovičky s ovocem

Suroviny

červená želatina dort-želé
1 balení
čirá želatina dort-želé
1 balení
cukr
50 g
drobné ovoce (maliny, zahradní či lesní jahody, borůvky, rybíz apod.)
300 g
citrón
1 ks

Postup přípravy:

Ovoce omyjte a nechte okapat. Větší ovoce pokrájejte na menší kousky. Do kastrůlku vsypte obsah obou sáčků dort-želé, přidejte cukr, promíchejte, zalijte 450 ml studené vody, rozmíchejte a za stálého míchání přiveďte k varu. Krátce povařte, odstavte a nechte asi 4 minuty za stálého míchání chladnout. Do silikonových (nebo jiných) formiček rozdělte ovoce, zalijte želé a nechte vychladnout. Potom uložte na chvíli do chladu, aby želé dobře ztuhlo. Podávejte ozdobené ovocem.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist