Zdravá pomazánka z kedlubny a póru

Suroviny

tvaroh
250 g
pórek
150 g
tavený sýr
100 g
kedlubna
1 ks
sůl
1 ks

Postup přípravy:

Pórek omyjeme, nakrájíme na nudličky a na cedníku spaříme horkou vodou. Kedlubnu oloupeme, nastrouháme nahrubo, osolíme, čímž kedlubnu zbavíme přebytečné vody, poté ji smícháme s pórkem, tvarohem a sýrem. Pomazánku dochutíme solí a namažeme ji na plátky celozrnného žitného chleba.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.1.2016 5:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist