Zbojnická hovězí pečeně se slaninou

Suroviny

zadní hovězí
sůl
pepř
česnek
anglická slanina
tuk
cibule
voda

Postup přípravy:

Maso odblaníme, omyjeme a rozkrojíme na velký plat. Naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, poklademe slaninou, srolujime a omotáme motouzem. Orestujeme si cibuli dohněda, vložíme maso orestujeme ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme. Provaříme a dochutíme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem (může být i zelí).

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 4:38| autor: monita

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist