Zapékané uzené maso s celerem a vejci

Suroviny

velký celer
1 ks
uzené maso nebo šunka
200 g
vejce
3 ks
kapie
1 ks
máslo
100 g
citronová šťáva z 1 citronu
strouhanka
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Oloupaný celer uvaříme ve slané a citronovou šťávou okyselené vodě doměkka a nakrájíme na plátky.

Uzené maso jemně nakrájíme, spojíme vejci a strouhankou. Takto připravenou směsí potíráme plátky celeru.

Srovnáme je do vymazané a vymaštěné zapékací mísy. Opepříme, ozdobíme kapií, pokapeme máslem a zapečeme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2012 10:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist