Zapékané hovězí karbanátky se zázvorem

Suroviny

hovězí mleté maso
400 g
menší cibule
1 ks
strouhaný zázvor
1 PL
petržel kudrnka
2 ČL
anglická slanina
20 g
sůl
pepř

Postup přípravy:

 

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Všechny ingredience smícháme (slaninu i cibuli najemno nakrájíme, zázvor nastrouháme a petrželku posekáme). Osolíme, opepříme a dáme do chladu odpočinout asi tak na hodinku.

Poté tvarujeme karbanátky a skládáme do zapékací mísy. Pečeme asi 30 minut při 180°C.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2011 10:44

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist