Zapékané bulky se sýrem a mletým masem

Suroviny

housky
4 ks
cibule
2 ks
mletého hovězího masa
300 g
oleje
2 PL
kečupu
2 PL
sójové omáčky
1 PL
sůl a pepř
tvrdý sýr

Postup přípravy:

Housky rozřízneme a střídku natrháme na malé kousky. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a osmahneme. Trochu podlijeme vodou a dusíme do měkka.

Až je maso měkké, vodu vydusíme, přidáme pokrájenou cibuli společně se střídkou a ještě trochu osmahneme. Sejmeme z plotny a ochutíme solí, pepřem, kečupem a sojovou omáčkou. Housky rozpečeme do křupava, vložíme do každé kousek sýra, naplníme masovou směsí a zasypeme strouhaným sýrem.

Zapečeme v horní části trouby asi 8 minut při 200°C.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist