Zapečené vejce se špenátem a žampióny

Suroviny

listový špenát
225 g
vejce
2 ks
střední žampiony
3 ks
olivový olej
3 PL
smetana na vaření
1 PL
sůl a pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rozpálíme olivový olej a orestujeme na plátky nakrájené žampióny. Pak přidáme špenát a taky mírně orestujeme. Připravenou směs rozdělíme do dvou zapékacích misek a doprostřed každé rozklepneme vajíčko. Povrch zakápneme smetanou. Pečeme dokud vajíčko neztuhne. Na závěr opepříme a osolíme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.3.2011 1:47| autor: (Pegonela)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist