Výborné karbanátky z nivy

Suroviny

droždí
30 g
vejce
2 ks
mléko
1 hrnek
majoránka
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti
strouhanka
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby
niva
500 g

Postup přípravy:

Nivu nastrouhejte nebo rozmačkejte vidličkou v misce, přidejte mléko, droždí, majoránku, sůl, pepř, část strouhanky a dobře rozmíchejte, zahustěte strouhankou na tvárnou hmotu. Udělejte z ní karbanátky, obalte je ve strouhance a usmažte z obou stran na oleji. Podávejte s chlebem, bramborami nebo bramborovou kaší.

Tip: studené karbanátky jsou ještě lepší než teplé a k nerozeznání od masových.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist