Výborné čevabčiči s petrželkou

Suroviny

mleté maso (250 g vepřové+250 g hovězí)
500 g
olivový olej
1 ČL
cibule
2 ks
mletá sladká paprika
1 ČL
sůl, drcený černý pepř
jemně nasekaná petrželka
1 PL

Postup přípravy:

Maso dvakrát umeleme nebo rozmixujeme. Vmícháme do něj olej, jemně nakrájenou cibuli, koření a nasekanou petrželku. Rukama namočenýma ve studené vodě tvarujeme menší válečky, potřeme je olivovým olejem a opečeme na roštu. Případně můžeme maso opékat ze všech stran v oleji na pánvi. Hotové čevapčiči servírujeme s hořčicí, kečupem, nakrájenou míchanou zeleninou a čerstvým pečivem. K čevapčiči můžeme podávat i různé druhy studených omáček, například tzatziky připravenou z jogurtu, okurky a česneku.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist