Výborná pomazánka z uzené ryby

Suroviny

středně velká makrela
1 ks
tavený sýr
150 g
máslo
1 PL
citrónová šťáva
1 PL
vejce
2 ks
sladkokyselá okurka
1 ks
menší cibule
1 ks
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Vykostěte 1 středně velkou uzenou makrelu, maso zbavte kůže a v misce rozdrobte vidličkou. K masu přidejte 150 g taveného roztíratelného sýra, lžíci změklého másla, lžíci citrónové šťávy a rozetřete. Pak přidejte natvrdo uvařená a jemně nasekaná 2 vejce, 1 drobně nasekanou sladkokyselou okurku a jemně nasekanou menší cibuli. Podle chuti přidejte sůl a pepř a promíchejte. Natírejte na plátky celozrnného pečiva.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.11.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist