Výborná dýně na šalvěji

Suroviny

dýňová dužina
1 kg
máslo
2 PL
čerstvá šalvěj
1 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Dýňovou dužinu zbavenou slupky i semínek nakrájejte na kostky. Ve větší pánvi rozehřejte máslo, nasypte do něj kostky dýně a opékejte asi 4-5 minut, až dužina začne hnědnout. Pak ji podlijte 150 ml vody, osolte, opepřete, posypte nasekanou šalvějí a zvolna duste doměkka (asi 7 minut). Podávejte samotné nebo jako přílohu k pečenému nebo grilovanému masu.

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.8.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist