Vídeňská roštěná s bramborami

Suroviny

asi 2cm silné z mladé nízké roštěnky
4 plátky
olivový olej
4 PL
středně velká cibule
4 ks
sádlo
1 PL
několik kapek worcesterské omáčky
dle chuti
máslo
1 oříšek
sůl, čerstvě drcený pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso na okrajích nařízněte nebo okraj odřízněte, naklepejte, osolte, opepřete, potřete olejem, dejte do vhodné nádoby, těsně uzavřete potravinářskou fólií a nechte v chladu 1-2 dny rozležet. Cibule oloupejte a nakrájejte na kolečka. Rozehřejte velkou pánev, potřete ji tence olejem, vložte roštěnky a pečte z každé strany cca 4-5 minut. Mezitím na druhé pánvi na sádle opečte cibuli. Hotové roštěnky vyjměte z pánve, dejte do tepla a do pánve přidejte oříšek másla, 5 lžic vody, worcesterskou omáčku a nechte přejít varem. Roštěnky rozdělte na talíře, přelijte šťávou a posypte cibulkou. Podávejte s různě upravenými bramborami.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.2.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist