Vepřový řízek naruby se slaninou

Suroviny

vepřová krkovička
4 plátky
vejce
3 ks
cibule
2 ks
slanina
100 g
hořčice
1 PL
strouhanka
100 g
sůl
1 KL
sádlo
4 PL
pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí, vložíme do strouhanky a rukou ji pořádně „naboucháme“ do masa (lepší je použít mikrotenový sáček). Obalené maso protáhneme rozšlehanými vejci a smažíme v rozpáleném tuku pozvolna, z obou stran, dozlatova. Poté přendáme do pekáčku, na každý plátek masa dáme na céčka pokrájenou cibuli, plátky slaniny, vyskládáme co nejtěsněji k sobě. Přiklopené zapékáme v troubě na 200 °C cca 30 minut, pak sundáme poklici a necháme ještě 10 minut dojít na barvu.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2015 1:22| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist