Vepřové v kapustě s česnekem

Suroviny

vepřové maso (plec)
600 g
kapusta
1 ks
sádlo
3 PL
červená paprika
1 PL
střední cibule
2 ks
masox (není nutné)
1/2 kostky
sušené houby
hrst
česnek
hladká mouka
2 PL
brambory
4-5 ks
sůl, pepř
bobkový list
1 ks
nové koření
3 ks
majoránka
drcený kmín

Postup přípravy:

Sušené houby namočíme nejméně na 2 hodiny předem do vlažné vody.

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, necháme zatáhnout, osolíme, poprášíme paprikou a zalijeme trochou vody.Přidáme zbylé koření,Masox a houby i s vodou a necháme dusit asi 30 min.

Pak přidáme na větší kostky pokrájené brambory a na nudličky nakrájenou kapustu, necháme dusit do změknutí brambor.

Na závěr dochutíme solí, pepřem, česnekem a majoránkou.
Někdo rád samotný, někdo s chlebem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2011 2:59

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist