Vepřové s hráškem

Suroviny

vepřové maso
hrášek v konzervě
1 ks
rajský protlak
1 ks
smetana
hladká mouka
cibule
1 ks
olej, sůl
popřípadě pepř
příloha - těstoviny, bramborový knedlík, rýže

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na menší kostičky. Olej necháme rozpálit a osmažíme na něm předem pokrájenou cibuli. Poté přidáme maso a než se nám stáhne, osolíme ho. Necháme maso „zbělat“ a poté podlijeme trochou vody (záleží, kolik omáčky chceme mít). Necháme dusit. Když je maso poloměkké, přidáme hrášek. Opět dusíme. Poté přidáme rajský protlak a vše necháme změknout. Nakonec si připravíme jíšku ze smetany a hladké mouky, kterou omáčku zahustíme a dochutíme. Podáváme s těstovinami, rýží či bramborovým knedlíkem. Dobrou chuť 🙂

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.1.2013 1:11| autor: Adri

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist