Vepřové řízky s křenem a hořčicí

Suroviny

vepřových řízků
4 ks
křenu
4 PL
hořčice
4 PL
hlad. mouky
4 hrsti
sůl a mletý pepř
1 špetka
oleje
2 PL

Postup přípravy:

Maso naklepeme. Nastrouhaný křen a hořčici vymícháme v misce na hladký krém. Pokud je to možné, dáme přednost čerstvému křenu. Naklepané řízky mírně osolíme a opepříme a namočíme do směsi hořčice a křenu. Takto připravené je ještě obalíme v mouce, obal přitiskneme a řízky smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2016 2:22| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist