Vepřové ražniči se slaninou a bramborami

Suroviny

vepřová plec
500 g
cibule
3 ks
slanina
60 g
kapie
2 ks
brambora
600 g
olej
dle potřeby
tuk na opečení brambor
dle potřeby
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky, které osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na hranolky, cibuli a papriku na dílky. Na špejli nebo grilovací jehlu postupně navrstvíme jednotlivé suroviny. Dáme na olejem vytřený pekáček, podlijeme mírně vodou a v troubě upečeme. Podáváme s brambory opečenými na tuku.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.5.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist