Vepřové na pivě, bramborové placičky, zelný salát

Suroviny

vepřové maso
1 kg
cibule
2 ks
masox
pivo
smetana
olej
ocet
sůl
pepř
brambové těsto v prášku
hlávkové zelí
kremžská hořčice

Postup přípravy:

MASO NAKRÁJÍME NA PLÁTKY, NAKLEPEME, OSOLÍME, NECHÁME ZPĚNIT CIBULKU NA OLEJI, NA NÍ ORESTUJEME MASO, PŘIDÁME 250 ML SMETANY, ASI 150-200 ML PIVA, VODU, MASOX, 1 LŽÍCE KREMŽSKÉ HOŘČICE, POVAŘÍME DO ZMĚKNUTÍ MASA. NEZAHUŠŤUJEME!

Z BRAMBOROVÉHO TĚSTA PŘIPRAVÍME DLE NÁVODU TĚSTO, NEBO DOMÁCÍ TĚSTO- ROZVÁLÍME NA PLACKU ASI 0,5 CM SILNOU, VYKRÁJÍME NAPŘ. POMOCÍ SKLENICE KOLEČKA A SMAŽÍME NA PÁNVI V OLEJI DO ZLATOVA. DO DALŠÍ MÍSY NAKROUHÁME – NAKRÁJÍME HLÁVKOVÉ ZELÍ, PŘIDÁME TROŠKU VODY, OLEJE, SŮL, OCET – VŠE PROMÍCHÁME.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist