Vepřové maso se zeleninou a kečupem

Suroviny

vepřové kýty
1 kg
cibule
1 ks
mražené zeleniny
250 g
kečupu
1 sklenice
sůl, pepř
dle chuti
oregáno, podravka
dle chuti
maggi
dle chuti
mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Vepřovou kýtu omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Nakrájíme si cibulku, kterou dáme na olej zpěnit do zlatova. Na to vložíme na kostky nakrájenou kýtu. Osolíme, opepříme. Posypeme podravkou a zasypeme oregánem. Asi po půl hodině přidáme mraženou zeleninu, zamícháme a necháme dusit, po několika minutách pokapeme maggi, přidáme skleničku kečupu a zalijeme vodou a vše necháme vařit dokud není maso měkké. Když je maso měkké, tak omáčku zahustíme a popřípadě dochutíme podle své chuti.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2016 12:27| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist