Vepřové kotlety s česnekem a hořčicí

Suroviny

vepřová kotleta
6 ks
sůl
1 PL
pepř
1 PL
worcesterská omáčka
1 PL
maggi
1 ČL
hořčice
2 PL
česnek
3 stroužky
solamyl
1 PL
vejce
2 ks
tuk na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Vejce rozšlehejte a dobře v nich rozmíchejte solamyl. Postupně přimíchejte sůl, pepř, worcester, maggi, hořčici a rozetřený česnek. Směsí potřete z obou stran naklepané plátky masa. Nechte proležet 1–2 dny v chladničce. Na rozpáleném tuku plátky zprudka opečte a ihned podávejte. Jako přílohu můžete připravit hranolky nebo rýži a zeleninový salát.

Tip: místo vepřového masa můžete použít i drůbeží prsní řízky.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.10.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist