Vepřová žebírka se zázvorem a švestkovou marmeládou

Suroviny

vepřová žebírka
1,5 kg
sůl
švestková marmeláda
3 PL
sójová omáčka
3 PL
dezertní víno Sherry
2 PL
olej
2 PL
3-4 cm čerstvý zázvor
česnek
2 stroužky
chilli paprička
1 ks

Postup přípravy:

Žebra rozřežeme na jednotlivé díly a povaříme 5-6 minut ve slané vodě. Smícháme švestkovou marmeládu, sojovou omáčku, sherry, olej, oloupaný a najemno nastrouhaný zázvor, rozetřený česnek a rozdrcenou papričku a touto směsí potřeme předvařená žebra. Pečeme je na grilu 10-20 minut (podle množství masa na žebrech).

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.2.2011 9:22| autor: kokinka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist