Vepřová žebírka s bůčkem a marinádou

Suroviny

worcester
2 PL
olivový olej
4 PL
vinný ocet
3 PL
kečup
2 PL
cibule
2 ks
česnek
1 stroužek
majoránka,petrželka,ostrá paprika
1 špetka
sůl
1-2 KL
cukr
1/2 KL
vepřová žebírka
500 g
bůček
500 g

Postup přípravy:

Všechny ingredience smícháme a do směsi přes noc naložíme maso.Druhý den pečeme v troubě nebo grilujeme  na ohni.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist