Vepřová polévka po Čínsku

Suroviny

vepřové maso
800 g
masox
1 kostka
sůl
dle chuti
pepř
10 ks
feferonka
2 ks
pórek
1 ks
pekingské zelí
1 ks
paprika
4 ks
naložené houby
250 g
glutasol
1 ČL
sójová omáčka
2 PL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky a v osolené vodě vaříme s pepřem, masoxem a feferonkami.

Nakrájíme zeleninu, houby a vložíme do polévky. Krátce před dovařením přidáme sójovou omáčku a glutasol.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist