Vepřová játra na smetaně

Suroviny

vepřových jater
500 g
kysané smetany
1 dcl
cibule
1 ks
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
worcestrová omáčka
dle chuti
petrželka
dle chuti
olej
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Játra opláchneme, odblaníme a nakrájíme na tenké nudličky. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme nudličky jater, prudce opečeme. Játra zaprášíme hladkou moukou, přilijeme kysanou smetanu, zakápneme worchestrem a krátce podusíme. Na závěr pokrm osolíme, podáváme například s rýží nebo bramborem, na talíři posypeme petrželkou.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.4.2016 10:20| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist