Vepřová játra na slanině

Suroviny

vepřových jater
dle počtu stolovníků
cibule
1 ks
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
kmín
dle chuti
slanina
dle potřeby
sádlo
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Na sádle osmažíme cibuli, na to přidáme špek a játra nakrájená, opepříme a okmínujeme. Dusíme asi hodinu. Nakonec osolíme a zahustíme jíškou z hladké mouky a vody. Jako příloha se hodí rýže.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.5.2016 12:39| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist