Velikonoční nádivka s masem a kopřivami

Suroviny

čerstvého mléka
1/2 l
veka nebo 10 rohlíků
1 ks
vepřového masa
1/2 kg
uzeného masa
1/2 kg
vajec
10 ks
sůl, muškátový květ
nať mladé kopřivy
1 ks
máslo

Postup přípravy:

Maso každé zvlášť uvaříme a nakrájíme na kostičky. Veku či rohlíky nakrájíme na plátky a na chvíli namočíme do mléka. Po té je zbavíme přebytečné vlhkosti a zpracujeme v hmotu. Přidáme žloutky, nakrájené maso, nasekanou kopřivu, muškátový květ a osolíme dle chuti. Bílky ušleháme a sníh lehce vmícháme do hmoty. Pečeme v máslem vymazaném pekáči v předehřáté troubě asi 3/4 hodiny.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.3.2015 2:15| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist