Vejce plněná lososovou pěnou

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vejce uvaříme natvrdo, vyjmeme z nich žloutky a utřeme je s majonézou a lososem. Směs pak ozdobnou trubičkou nastříkáme zpět do jamek v bílcích. Ozdobíme kouskem citrónu a petrželkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.10.2011 3:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist