Vařený masový pudink

Suroviny

vařené maso (hovězí, vepřové, skopové, ...)
500 g
slanina
100 g
vejce
2 ks
silný vývar
3 PL
cibule
30 g
strouhanka
30 g
kypřící prášek do pečiva
1/2 balíčku
tuk a strouhanka na vymazání a vysypání formy
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso a slaninu umelte a smíchejte s vývarem a žloutky, přidejte jemně nasekanou cibuli, sůl a koření. Nakonec přidejte pevný sníh z bílků a strouhanku, ve které jste promíchali prášek do pečiva.

Formu na pudink vymažte tukem a vysypte strouhankou a postavte ji do hrnce s vodou tak, aby voda dosahovala do tří čtvrtin výšky formy. Vařte asi jednu hodinu, pak pudink vyklopte a podávejte s dušenou zeleninou.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.3.2012 8:44| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist