Vánoční kuchařka: Pařížské rohlíčky

Dnešní recept je trochu složitější na přípravu, ale výsledek rozhodně stojí za to! Navíc při představě nádherné Paříže o to lepší.

Těsto:

•    3 vejce
•    30 dkg vlašských ořechů
•    30 dkg moučkového cukru
•    2 lžíce mouky

Na pečicí papír zdobícím sáčkem tvoříme rohlíčky. Rohlíčky pečeme raději 14 dní předem, aby změkly.

Poleva (raději 2 dávky):

•    20 dkg čokolády na vaření
•    10 – 12 dkg tuku omega ( 100 % tuk)

Krém (raději 2 dávky):

•    3 vejce
•    12 dkg cukru
•    3 dkg kakaa

Vše šleháme nad párou a necháme vychladnout. Pak ušleháme si 25 dkg másla a přidáme již vychladlou kakaovou hmotu. Krémem zdobíme rohlíčky a polijeme kakaovou hmotou.

1.12.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist